Πλήθος κόσμου στην ημερίδα των ΑΧΕΠΑ με θέμα «Νεότερες εξελίξεις στη θεραπεία του καρκίνου του μαστού & των γυναικολογικών καρκίνων»

θεραπεία του καρκίνου του μαστού & των γυναικολογικών καρκίνων

Πλήθος κόσμου στην ημερίδα των ΑΧΕΠΑ με θέμα «Νεότερες εξελίξεις στη θεραπεία του καρκίνου του μαστού & των γυναικολογικών καρκίνων»

Το Τμήμα ΑΧΕΠΑ ΛΕΣΒΟΣ-“Πιττακός ο Μυτιληναίος” διοργάνωσε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Mythical Coast ημερίδα υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου και τη στήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λέσβου, με θέμα “Νεότερες εξελίξεις στη θεραπεία του καρκίνου του μαστού & τους γυναικολογικούς καρκίνους”. Κεντρική ομιλητής και υπεύθυνη της επιστημονικής ημερίδας ήταν η Δρ. Γαλανού Ιωάννα-Χειρουργός Μαστού, ενώ την πλαισίωσαν με ομιλίες οι καταξιωμένοι ιατροί της πόλης μας Δρ. Προβέτζας Παναγιώτης-Μαιευτήρας Γυναικολόγος, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου και Δρ. Νικολαΐδης Ηλίας-Παθολόγος Ογκολόγος Επιμελητής Ά του Βοστανείου Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Οι ομιλητές ανέλυσαν τις σημερινές δυνατότητες στην πρόληψη και τη θεραπεία τόσο του καρκίνου του μαστού όσο και των υπολοίπων γυναικολογικών καρκίνων, δυνατότητες οι οποίες δίνουν ελπίδα και θάρρος σε πολλούς συμπολίτες μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με την ασθένεια αυτή. Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Λέσβου κ. Παρασκευαίδης Παναγιώτης και ο Διευθυντής της Μαιευτικής-Γυναικολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Δρ. Μαχαίρας Πέτρος. Μετά το πέρας της ημερίδας ακολούθησε το ετήσιο φιλανθρωπικό Gala Dinner του Τμήματος ΑΗΕΡΑ LESVOS στο οποίο έδωσαν το παρόν ο νέος δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Χριστόφας Παναγιώτης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κ. Καμπούρης Γεώργιος , ο Αστυνομικός Διευθυντής Λέσβου Ταξίαρχος Βαζούρας Ηλίας και πολλοί συμπολίτες μας. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη του κόστους μετακίνησης και φιλοξενίας για 5 ημέρες Κινητής Μονάδας Μαστογράφου που θα προβεί σε δωρεάν διαγνωστικούς ελέγχους σε διάφορα μέρη του νησιού μας. Χρυσός Χορηγός της βραδιάς ήταν η εταιρεία Πασχαλίδης Α.Ε. ενώ αρωγοί της προσπάθειας μας ήταν το ζαχαροπλαστείο Φλοκάκι, η Ποτοποιία Ματθαίου-Ούζο Ματις, το εστιατόριο Κυρ Στέφανος, το τουριστικό πρακτορείο Olive Groove, το Coffee Bean Shop, η Πτηνοτροφία Λέσβου ΙΚΕ, το πρατήριο άρτου Βλάχος 2 και ο φούρνος Σαμιώτη.

Διαβάστε το άρθρο στο Lesvospen